Virkeligheten

Tar du noen gang deg selv i å savne å være barn? Det gjør jeg. Jeg savner å kunne være med alle uten å tenke over åssen jeg så ut, den gangen orket jeg liksom ikke bry meg med hva andre mente om meg, for hva hadde det egentlig å si?

Den dag idag er alt helt annerledes... Jeg klarer ikke gå ut av døren hjemme uten at alt jeg har på meg ser bra ut, det verste er at ikke engang når det ser bra ut er det godt nok. Det er så utrolig trist hvordan hodet mitt har begynt å tenke, at det er viktigere at menneskene rundt meg er fornøyde med meg, enn at jeg er fornøyd med meg selv? Det er egentlig helt sykt! Jeg vet ikke engang om det er flere der ute som har det som dette, eller om det bare er meg som er helt skrudd i hodet.

Når jeg er sammen med andre mennesker, så klarer jeg ikke å si til meg selv at disse menneske ønsker å være med meg. Jeg klarer ikke å fatte å forstå hvorfor de skulle ønsket det? Selvtillit er noe jeg vet mange sliter med, derfor ønsker jeg å dele dette så kanskje noen av dere som leser dette er i samme situasjon som meg og kan forstå at dere ikke er alene. Du er ikke alene om å ikke føle deg god nok. Det er så altfor lett å sammenligne seg med alle andre rundt seg, jeg gjør det til og med uten å være bevisst om det. Hun er penere, han er mer selvsikker, hun er morsommere... de er bedre.
Alle disse tingene (og mer) er ting jeg tenker om andre uten å bevisst dra meg selv ned, men det drar meg jo ned. Jeg kan stå i en vennegjeng med mine egne venner og likevel ikke forstå at de har lyst til å være sammen med meg. Har de egentlig?
Du kan faktisk aldri vite hva andre mennesker egentlig synes om deg og det skremmer meg. Dette er noe jeg sliter så ekstremt med og jeg VET at det ikke har noe å si hva andre mennesker synes om meg, men tankene om at egentlig ingen i rommet liker meg surrer fortsatt rundt i hodet mitt.. dumt, sant?

Som jeg tidligere nevnte, så vet jeg ikke om det er flere som føler det slik, men jeg trengte å dele dette.. Kanskje jeg ikke er alene om det?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits